Aantal stemmen 1899
Is dit jouw favoriet?
Terug naar overzicht Brunssum

Tristan Canisius

Tristan Canisius (20) verblijdt eenzame ouderen met een bloemetje. Onbaatzuchtig en met liefde en aandacht. Zijn Stichting Bloemenhart organiseert ook iedere tweede donderdag van de maand een bloemenhart middag voor de ouderen om gezellige en leuke dingen samen te doen onder het genot van een kopje koffie. Ondanks dat hij uiteraard zijn eigen studie, werk en sociaal leven heeft, is hij altijd bezig om het andere mensen naar de zin te maken.

De wereld heeft te weinig mensen zoals hij, dus hij verdient wel een opsteker

Lees ook:

Een hart van bloemen

Help jij Tristan naar de finale?

Vind jij dat Tristan de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018 verdient? Tot en met 21 oktober kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. Je kunt maar één keer stemmen. De 3 genomineerden met het hoogste aantal stemmen gaan door naar de finale. Op 29 november wordt het erelid benoemd tijdens het 'Wij zijn Limburg' Festival.