Aantal stemmen 114
Is dit jouw favoriet?
Terug naar overzicht Maastricht

Serve Habets

Serve is de initiƫrende man van het (t)huiskamerproject Sjuif a-en in Heer, een wijk in Maastricht. Samen met enkele vrijwilligers is deze (t)huiskamer op dinsdagochtend en dondermiddag open. Inmiddels ontmoeten hier een 50-tal bewoners elkaar onder het genot van een kopje koffie. Het kennis maken met elkaar is voor velen een geluksmoment. Zo staat een keer per maand op zondagmiddag een thematisch bezoek gepland. Worden de senioren hulp geboden bij het omgaan met Ipad, IPhone en laptop.

Lees ook:

Schuif maar aan!

Help jij Servé naar de finale?

Vind jij dat Servé de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018 verdient? Tot en met 21 oktober kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. Je kunt maar één keer stemmen. De 3 genomineerden met het hoogste aantal stemmen gaan door naar de finale. Op 29 november wordt het erelid benoemd tijdens het 'Wij zijn Limburg' Festival.