Aantal stemmen 356
Is dit jouw favoriet?
Terug naar overzicht Geleen

Michel van Dijke

Michel organiseert ontzettend veel fietsactiviteiten bij Wielerbaan Geleen en daarbuiten voor kinderen en volwassenen. Kinderen kunnen vanaf 3 jaar met of zonder zijwielen meedoen met deze super leuke fietsactiviteiten. Ook is hij werkzaam bij Stichting Petje af Zuid-Limburg. Dit is een weekendschool voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar. Kortom een bezige bij die ervoor zorgt dat sport voor jong en oud met een laagdrempelige factor in Limburg wordt georganiseerd.

Help jij Michel naar de finale?

Vind jij dat Michel de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018 verdient? Tot en met 21 oktober kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. Je kunt maar één keer stemmen. De 3 genomineerden met het hoogste aantal stemmen gaan door naar de finale. Op 29 november wordt het erelid benoemd tijdens het 'Wij zijn Limburg' Festival.