Aantal stemmen 149
Is dit jouw favoriet?
Terug naar overzicht Maastricht

Mattie Boonen

Mattie Boonen is een supervrijwilliger in de Maastrichtse wijk Malberg. Hij zamelt onder andere voedsel en andere spullen (zoals ook kerstpakketten) in voor de minderbedeelden in de buurt. Daarnaast is hij DJ bij de country/linedance-groep Dancing Dizzy Chicks, vrijwillger bij Trajekt, secretaris van BuurtNetwerk Veer Zien Malberg, lid van de redactiecommissie van de bijbehorende website veerzienmalberg.nl èn o.a. ook nog redactielid van het papieren wijkblad 'De Ruwaard'. Een multi-multi-multi-vrijwilliger!

Help jij Mattie naar de finale?

Vind jij dat Mattie de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018 verdient? Tot en met 21 oktober kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. Je kunt maar één keer stemmen. De 3 genomineerden met het hoogste aantal stemmen gaan door naar de finale. Op 29 november wordt het erelid benoemd tijdens het 'Wij zijn Limburg' Festival.

Foto: Thuis in Maastricht