Aantal stemmen 62
Is dit jouw favoriet?
Terug naar overzicht Herten

Alex Fijten

Alex is al 16 jaar mantelzorger voor zijn vader. Naast zijn baan bij Waterschap Limburg, richtte hij de stichting Medische Dienst Herten op. Deze stichting geeft zonder winstoogmerk medische zorg en noodhulp. Hij zet zich in voor (ernstig) zieke kinderen waarvoor hij helikoptervluchten organiseert om hen de dag van hun leven te bezorgen. Ook is hij actief voor de kerk in Herten én hij werkt ook nog als verkeersregelaar en doktersassistent. Wat een energie!

Help jij Alex naar de finale?

Vind jij dat Alex de titel Erelid van De Vereniging Limburg 2018 verdient? Tot en met 21 oktober kan iedereen zijn stem uitbrengen op zijn favoriet. Je kunt maar één keer stemmen. De 3 genomineerden met het hoogste aantal stemmen gaan door naar de finale. Op 29 november wordt het erelid benoemd tijdens het 'Wij zijn Limburg' Festival.