Ook een inspirerend verhaal?

Topkok voor carnaval

Janneke Phillipi uit Margraten schreef 7 kookboeken, is kind aan huis bij Koffietijd, en maakt recepten voor 24Kitchen. Maar als de plaatselijke carnavalsvereniging haar hulp nodig heeft, werkt ze een week lang als vrijwilliger mee in de keuken. Alaaf!

Video: Topkok voor carnaval

Rood, geel en groen

Philippi hielp belangeloos met het prepareren van het VIP-diner voor 500 personen tijdens het Vastelaovesleedjes Konkoer. Op het menu plaatste ze de streekgerechten uit de organiserende dorpen. "We werken natuurlijk met Gulpener-mosterd in de soep en in de dressing. De kleuren rood, geel en groen komen terug. In de tapenades, de hummus en de pesto. De rijstevlaai van Margraten natuurlijk, en we hebben een sjevraoje geitenkaasje uit Maastricht. Plus een bierconfituur en een Margratener appelcompote."

Ook een inspirerend verhaal?