Skip to main content

Kleding over?

Wie de kast thuis opruimt, in het Zelfregiecentrum op de Veilingstraat in Venlo is alles welkom. Met dank van Marie-Claire. Kijk ook eens op de website.

Wijken
Terug naar overzicht Wij zijn Limburg

Hip voor nop in Venlo

Een kringloopwinkel voor kleding. Dat is de zaak die Marie-Claire Pottel runt in Venlo. Een plek waar mensen gratis tweedehands kleding komen halen, zonder verwijzing van een instelling. Marie-Claire ziet met verbazing hoeveel vraag er is naar de truien, jassen en schoenen. Ze was zelf drie maanden dakloos, en weet hoe belangrijk goede kleding is in de wintertijd. Vooral warme winterjassen vlogen de deur uit. 

Ik wil iedereen helpen

Video Poster

Video: Hip voor nop

Nationaal expertisecentrum voor zelfregie en herstel

Het Zelfregiecentrum Venlo kan je via Hip voor Nop helpen maar kan je ook op andere manieren ondersteunen bij het weer in eigen hand nemen van de regie over jouw leven. Het ontdekken van hoop. Jouw eigen weg vinden naar herstel. Als jij zover bent. En in jouw tempo! Je hoeft je nergens voor te schamen, je mag zijn wie je bent en je hebt geen indicatie nodig. Je vindt gelijkwaardigheid, een luisterend oor. Je mag praten, of luisteren, doen of niet doen. Waar jij je het fijnste bij voelt.


andere items binnen dit thema