Meer weten?

Dit project is genomineerd voor de Onze Buurt Award 2019. Kijk voor meer informatie op de website van Onze Buurt.

Ook een mooi initiatief?
Deel het!

Het Speulbos in Tienray

Pimpen van de speeltuin

De vrijwilligers van het Speulbos in Tienray schreven zich in bij de prijsvraag Onze Buurt, omdat ze hulp willen bij het pimpen van de speeltuin. Op zich niets bijzonders, maar de jury van Onze Buurt zag ook dat de jeugd zelf hard werkt om de vernieuwing voor elkaar te krijgen. Om de ijverige jongeren en kinderen te stimuleren, staan ze in de finale van deze actie voor buurtprojecten.

Voor Onze Buurt 2019 zijn 6 projecten genomineerd. Welk project de hoofdprijs wint, wordt op 29 november 2019 bekend gemaakt.

Ook een mooi initiatief?
Deel het!