Ook een inspirerend verhaal?
Werken

Klein beginnen, grote trots

Constance wilde graag werken. Als alleenstaande moeder met twee kleine kinderen bleek het nog niet zo gemakkelijk om een passende baan te vinden. Samen met Stichting TOP-vrouwen is dat toch gelukt.

'Ik ben trots op mijzelf!'

De stichting TOP-Vrouwen in Roermond hielp Constance in haar zoektocht. Ondertussen is ze aan de slag bij Transcargo. Met een dienstenschema waarbij ze thuis is als haar kinderen van school komen. "Je moet klein beginnen om groot te worden", zo zegt Constance.

Video: Klein beginnen, grote trots

TOP-vrouwen

TOP-vrouwen staat voor Talentvolle, Ondernemende, Proactieve vrouwen. “Dat zijn ze ook allemaal”, vertelt Cilla Ezerman, directeur van ‘Bijstand naar werk’. Dit bureau begeleidt, in samenwerking met de gemeente Roermond, een groep alleenstaande moeders om vanuit een uitkeringssituatie weer aan het werk te gaan. Kijk voor meer informatie over het project TOP-vrouwen hier.