Skip to main content

Meer info

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van Speeltuinwerk Limburg of download de uitnodiging.

Jouw event aanmelden?
Deel mee
 
Terug naar overzicht

Kennisdag Participatie voor gemeenten

07 Juni 2018
In samenwerking met Gemeente Maasgouw en VKKL organiseert Speeltuinwerk Limburg op donderdag 7 juni a.s. de Kennisdag Participatie voor gemeenten. Met de ondertitel "En wat vinden de burgers ervan" gaan we in op beleid vs. participatie.

Een dag waarin wij u meenemen in het ondersteunen, begeleiden, beleid maken en beleid voeren, regelen en beheren van burgerinitiatieven. Ervaringen horen, delen en opdoen. Samen met Wendy Rietra-Cox en Mikal Peters van Gemeente Maasgouw en Freya Pijnenborg van VKKL heeft Speeltuinwerk Limburg een interessant programma samengesteld, waarbij inspirerende voorbeelden aan bod komen. Een mooie kans om met elkaar in discussie te gaan over de kansen en knelpunten van burgerparticipatie.

Gemeente Maasgouw is gastgemeente tijdens deze kennisdag. De Gemeente heeft een warm hart voor participatie en is tegelijk ook groot voorstander van leren door kennis te delen. Het motto van Maasgouw luidt “Samen doen met lef”.