Skip to main content
Jouw event aanmelden?
Deel mee
 
Terug naar overzicht Raadsconferentie

Help Zuid-Limburg met een trendbreuk

18 Februari 2019
Veel mensen hebben een bucketlist. Op het lijstje ‘wat-ik-ooit-nog-wil-doen’ staan dingen als: over de Chinese muur wandelen, bungeejumpen, piano leren spelen of meedoen aan de nieuwjaarsduik. Maar ook: vrijwilligerswerk doen of de wereld een beetje beter achterlaten voor de volgende generatie. Wat dat laatste betreft kan eenieder individueel een klein verschil maken. Wij, een groep organisaties en overheden, willen samen een groot verschil maken. Onze ambitie is om de hardnekkige achterstanden van Zuid-Limburg op het gebied van onder meer gezondheid en participatie in te lopen.

Graag gaan we hierover met u in gesprek tijdens een regionale raadsconferentie. Daarin willen we u inspireren, uw mening horen, ideeën uitwisselen en voorbeelden van succesvolle activiteiten delen. Dit alles is erop gericht om Zuid-Limburg beter over te dragen aan onze kinderen en kleinkinderen. Op onze bucketlist staat dit bovenaan en wij hopen ook op die van u. Want als er iets duidelijk is geworden de afgelopen periode, dan is het dat we in Zuid-Limburg de handen ineen moeten slaan om een trendbreuk voor elkaar te krijgen.

Save the date

Noteert u alvast maandagavond 18 februari van 17.00 tot 21.00 uur in uw agenda? Binnenkort volgt meer informatie over het programma, een overzicht van de inspiratiesessies, de locatie en de wijze waarop u zich kunt aanmelden. Mocht u vragen hebben over deze vooraankondiging dan kunt u contact opnemen met Ingrid Hennen, T 088 880 53 01. Wij hopen op uw komst te mogen rekenen!

Organisatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de portefeuillehouders volksgezondheid van de 18 gemeenten in Zuid-Limburg, Provincie Limburg, GGD Zuid Limburg, Jeugdgezondheidszorg Zuid-Limburg, Academische Werkplaats Publieke Gezondheid Limburg / Universiteit Maastricht en Zorgverzekeraar CZ.