Skip to main content

Praktische informatie

Maandag 27 mei bij Vincent van Gogh GGZ Kliniek, Stationsweg 46, 5803 AC Venray. Aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur). De inspiratiesessie wordt georganiseerd door het Actiecentrum Limburg Positief Gezond en de toegang is gratis. 

Inschrijven

Hoe positief gezond ben jij?
Test jezelf
 
Terug naar overzicht Inspiratiesessie Positieve Gezondheid Venray

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

27 Mei 2019 19:00 - 21:00
Het Actiecentrum Limburg Positief Gezond nodigt je van harte uit voor deze maandelijkse inspiratiesessie.

Versterken van mogelijkheden

Op welke wijze kun je Positieve Gezondheid inzetten bij het streven om medewerkers betrokken en gemotiveerd aan je instelling/ bedrijf te binden. Hoe kunnen de doelstellingen van de organisatie complementair zijn aan de persoonlijke doelen van de medewerkers en kun je inzetten op hun duurzame inzetbaarheid. Versterken van de mogelijkheden, vitaliteit vergroten en werkvermogen benutten door deze aanpak. Anita Verstappen eigenaar van PreventiVIO neemt ons mee hoe je dit binnen je organisatie in kunt zetten en medewerkers zelf hierover regie kunt laten voeren en eigenaar zijn van hun langdurige inzetbaarheid.


Het andere gesprek

Landelijk is er vanuit iPH een koptafel Positieve Gezondheid en werk. Zij werken aan een handreiking hoe binnen de werksetting “Het andere gesprek” gevoerd kan worden. Marlou Timmers werkzaam bij iPH en betrokken bij deze koplopers tafel neemt u mee in het proces dat zij lopen en zal de eerste resultaten presenteren.Tijdens de inspiratiesessie is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan wat de handreiking kan betekenen binnen de eigen organisatie. We willen graag van de deelnemers horen wat zij ervan vinden en op welke wijze deze aangevuld kan worden om toe te passen in de eigen organisatie of praktijk. Deze input wordt meegenomen in de definitieve versie.


Hoe positief gezond ben jij?
Test jezelf