Skip to main content

Voorinschrijving

Via onderstaande link kun je je alvast inschrijven voor het congres op 2 november. Op het mailadres dat je aangeeft ontvang je binnenkort aanvullende informatie over het congres, waarna je je definitief kunt aanmelden. 
Schrijf je in

Hoe positief gezond ben jij?
Test jezelf
 
Terug naar overzicht Congres

Limburg Positief Gezond

02 November 2018
De beweging Limburg Positief Gezond is nu ruim een jaar gaande en het bruist en beweegt aan alle kanten. De route van inspireren, verbinden en versnellen heeft behoorlijk wat in gang gezet met als doel: Limburg Positief Gezond!

Vanuit het ‘nieuwe denken is doen’ zijn we aan het pionieren, experimenteren en innoveren. Samen met betrokken partijen uit verschillende domeinen tonen we lef en bestuurlijke moed om dit proces samen aan te gaan. Limburg wil jou graag meenemen in het proces waarin we zijn gestapt.

Tijdens het congres zie je Positieve Gezondheid in vele vormen terug; presentaties, workshops, interessante sprekers, actuele vraagstukken, het scholingstraject. Kortom, reserveer 2 november voor het congres Limburg Positief gezond! Informatie over het programma en de locatie volgt.