Meer info en aanmelden

Terug naar overzicht Jubileumfestival

25 jaar JongNL Limburg

15 September 2018
JongNL Limburg bestaat 25 jaar. Léon Hoenen was op 1 mei 25 jaar in dienst als coördinator. Dat is dus dubbel-feest en reden om groots uit te pakken. Op 15 september wordt een Jubileumfestival georganiseerd met 's middags een congres met als thema: Hoe de JongNL methode een bijdrage levert aan een gezonde en leefbare samenleving.

Er is een lezing van Goos Cardol, lector in opvoeden in het publieke domein, een discussie met Peter Boonen van de Provincie en jonge vrijwilligers van JongNL en je krijgt een rondleiding door JongNL met diverse mini-workshops en presentaties waar je aan mee kunt doen. Vanaf 19.00 uur is een receptie vol entertainment, hapjes en drankjes waarin gelegenheid is tot feliciteren. In de avonduren is er feest voor alle leiding, oud-leiding en overige vrijwilligers. Het festival vindt plaats in het 'Gemeenschapshuis in Kepèl' in Panningen. Klinkt goed toch? Zorg dat je erbij bent.