Stichting Theater de Garage

Venlo

Beschrijving

Theater De Garage stimuleert de ontwikkeling en de kwaliteit van het amateurtheater. De Garage biedt verenigingen, groepen en individuen mogelijkheden om te repeteren en voorstellingen en presentaties te tonen. Met het oog hierop maken meerdere scholen gebruik van de voorziening, maar ook het buurtfestival en meerdere theater- en musicalclubs. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige kennis, ervaring en faciliteiten van het theater. De accommodatie heeft zich bovendien ontwikkeld tot ‘aanloopplek’ van senioren uit de buurt. De voorziening is op die aanloop echter niet voldoende toegerust. Daarom zijn er aanpassingen nodig.

Partners

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Samenwerkingsfonds Zorgen voor Elkaar van de Provincie Limburg en het Oranje Fonds.

Status: In bedrijf
Startdatum: 01-01-2018