Credo Huis Parkstad

Parkstad

Beschrijving

Wij geloven dat iedere jongere kostbaar en waardevol is, gaven en talenten heeft en tot bloei kan komen. We hebben oog en geloof voor die ene die het niet meer ziet zitten, die geen hoop en/of toekomstperspectief meer heeft. Zijn of haar geluk hebben we voor ogen. Binnen het Credo Huis Parkstad willen we hieraan bijdragen.
Het Credo Huis Parkstad biedt vanuit een kleinschalige aanpak een veilig (t)huis voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar. Samen met een team van gepassioneerde professionals, vrijwilligers en betrokken partners helpen wij jongeren bij het (her)ontdekken van hun identiteit, bekwaamheid en zelfstandigheid. Door middel van een persoonlijk groeiplan en een buddysysteem mogen (t)huisloze jongeren volledig tot hun doel komen en volwaardig re-integreren in de maatschappij. Want iedereen wint als jongeren tot bloei komen!

Naam: Eric Casters
E-mailadres: Eric.casters@credohuis.com

Provincie Limburg
Stichting Juupu