Hoeskamer 'Ut Groet Gelök'

Gronsvelderweg, Maastricht

Beschrijving

'Ut Groet Gelök' is de huiskamer voor bewoners van de Maastrichtse wijken Heugem en Randwyck. Elke maandagmiddag kunnen mensen hier terecht voor een kop koffie, een gezellig praatje, een kaartje te leggen of te darten. Het is een vrije inloop zonder enige verplichting.

Wat zijn onze plannen en wensen voor de toekomst:
- Ouderen “gelökkeg” kunnen maken.
- Bijeenkomsten houden voor onze bezoekers en vrijwilligers over o.a. Dementie, Alzheimer, Valpreventie, Positieve gezondheid etc.
- Informatiepunt zijn aangaande voorzieningen in de buurt.
- Meer samenwerking met de huidige sportverenigingen door buurtbewoners.
- Ondersteunen in het doen van kleine klusjes in huis, uitwisselen van informatie.
- Dat studenten (samenwerking met de universiteit) de ouderen kunnen leren om via GSM telefoon en laptop contact te kunnen onderhouden met familie en kennissen.
- Dat wij de ouderen kunnen helpen om zelfstandig te kunnen telebankieren. Met medewerking van de Rabobank.

Naam: Ger Beekhof
E-mailadres: gebema@home.nl